Jakobstads baptistförsamling

Lunchbiten


Måltidsgemenskap varannan måndag kl 12.00 i festvåningen. Förutom lunchgemenskap planeras olika intressanta aktiviteter, föreläsningar, och vi avslutar alltid med en kort andakt. Lunchbiten görs gemensamt med Pingstkyrkan. Lunchbiten ska få innehålla något för hela människan

Har du ideér eller vill du hjälpa till i köket, dekorera, hälsa välkommen, hålla en workshop, andakt, eller annat som ligger varmt på ditt hjärta, så ta kontakt.

Redan nu har vi på gång Antikrundan med Ulla Lehtinen och vi firar Finland 100 år med en självständighetsfest med stadsdirektör Kristina Stenman som inbjuden gäst.

Behöver du skjuts till och från Lunchbiten? Kontakta Gitta tel: 0505961040 före kl 11 samma dag så kommer Vip-bilen efter dej

Från och med 25 sept finns det möjlighet till lätt träning före själva lunchen. De som vill samlas 11.15 utanför Betania med stavar i hand, eller utan, och så blir det en halvtimmes stavgång så vi är passlig tillbaka till lunchen. Om det regnar blir det sittjumppa inomhus.

11.9 Lunch
25.9 Lunch. Marika Lassfolk om "Hur hålla sig i bra form"
9.10 Lunch. "Antikrundan" med Ulla Lehtinen. Har du något gammalt föremål du funderar över där hemma kan du ta med det och hoppas på en förklaring på vad det är :)
23.10 Lunch. "Fråga doktorn " med Jorma Rantanen. Fråga på stället eller skriv en lapp och lägg i en, för ändamålet, låda.
6.11 Lunch. Minnenas stund
20.11 Lunch, Ulla Norrbäck gästar Lunchbiten
4.12 Lunch/Självständighetsfest. Stadsdirektör Kristina Stenman gästar Lunchbiten